Jump to content
Forum Odszkodowania

Kosztorys AC a żądanie faktur za części

Recommended Posts

Witam to kolejny wątek z serii pomóżcie

Sprawa wygląda następująco:

miałem punto wjecałem babce w dupę no ale AC jest więc spoko

rzeczoznawcakosztorys(trochę niskie ceny za części)odwołąnie o Vat (w pierwszym kosztorysie bez vat) na tym etapie OKI

następne odwołanie o koszty części użytych w kosztorysie (ściągnołem z ASO kosztorys części ) TU zaakceptowało kosztorys ALE uzależniło wypłatę od przedstawienia faktury zakupu części i tu już problem bo samochód już sprzedałem (a różnica w cenach części 1000zł więc przydało by się po samochód sprzedałem puknięty i parę groszy straciłem) czy jest jeszcze jakaś szansa

czekam na jakieś sugestie

daropi wrote:
Witam to kolejny wątek z serii pomóżcie
Sprawa wygląda następująco:
miałem punto wjecałem babce w dupę no ale AC jest więc spoko
rzeczoznawcakosztorys(trochę niskie ceny za części)odwołąnie o Vat (w pierwszym kosztorysie bez vat) na tym etapie OKI
następne odwołanie o koszty części użytych w kosztorysie (ściągnołem z ASO kosztorys części ) TU zaakceptowało kosztorys ALE uzależniło wypłatę od przedstawienia faktury zakupu części i tu już problem bo samochód już sprzedałem (a różnica w cenach części 1000zł więc przydało by się po samochód sprzedałem puknięty i parę groszy straciłem) czy jest jeszcze jakaś szansa
czekam na jakieś sugestie
Przy ubezpieczeniach AC istotne jest w jakim wariancie ubezpieczono auto, bez tego ciężko udzielić Panu prawidłowej odpowiedzi.