daropi Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 Witam to kolejny wątek z serii pomóżcieSprawa wygląda następująco:miałem punto wjecałem babce w dupę no ale AC jest więc spokorzeczoznawcakosztorys(trochę niskie ceny za części)odwołąnie o Vat (w pierwszym kosztorysie bez vat) na tym etapie OKInastępne odwołanie o koszty części użytych w kosztorysie (ściągnołem z ASO kosztorys części ) TU zaakceptowało kosztorys ALE uzależniło wypłatę od przedstawienia faktury zakupu części i tu już problem bo samochód już sprzedałem (a różnica w cenach części 1000zł więc przydało by się po samochód sprzedałem puknięty i parę groszy straciłem) czy jest jeszcze jakaś szansaczekam na jakieś sugestie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kancelaria1 Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 daropi wrote:Witam to kolejny wątek z serii pomóżcieSprawa wygląda następująco:miałem punto wjecałem babce w dupę no ale AC jest więc spokorzeczoznawcakosztorys(trochę niskie ceny za części)odwołąnie o Vat (w pierwszym kosztorysie bez vat) na tym etapie OKInastępne odwołanie o koszty części użytych w kosztorysie (ściągnołem z ASO kosztorys części ) TU zaakceptowało kosztorys ALE uzależniło wypłatę od przedstawienia faktury zakupu części i tu już problem bo samochód już sprzedałem (a różnica w cenach części 1000zł więc przydało by się po samochód sprzedałem puknięty i parę groszy straciłem) czy jest jeszcze jakaś szansaczekam na jakieś sugestiePrzy ubezpieczeniach AC istotne jest w jakim wariancie ubezpieczono auto, bez tego ciężko udzielić Panu prawidłowej odpowiedzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daropi Posted June 14, 2012 Author Share Posted June 14, 2012 Wariant ubezpieczenia kosztorys Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daropi Posted June 21, 2012 Author Share Posted June 21, 2012 ??? i co nikt nic nie podpowie??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts