daropi Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Witam to kolejny wątek z serii pomóżcieSprawa wygląda następująco:miałem punto wjecałem babce w dupę no ale AC jest więc spokorzeczoznawcakosztorys(trochę niskie ceny za części)odwołąnie o Vat (w pierwszym kosztorysie bez vat) na tym etapie OKInastępne odwołanie o koszty części użytych w kosztorysie (ściągnołem z ASO kosztorys części ) TU zaakceptowało kosztorys ALE uzależniło wypłatę od przedstawienia faktury zakupu części i tu już problem bo samochód już sprzedałem (a różnica w cenach części 1000zł więc przydało by się po samochód sprzedałem puknięty i parę groszy straciłem) czy jest jeszcze jakaś szansaczekam na jakieś sugestie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kancelaria1 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 daropi wrote:Witam to kolejny wątek z serii pomóżcieSprawa wygląda następująco:miałem punto wjecałem babce w dupę no ale AC jest więc spokorzeczoznawcakosztorys(trochę niskie ceny za części)odwołąnie o Vat (w pierwszym kosztorysie bez vat) na tym etapie OKInastępne odwołanie o koszty części użytych w kosztorysie (ściągnołem z ASO kosztorys części ) TU zaakceptowało kosztorys ALE uzależniło wypłatę od przedstawienia faktury zakupu części i tu już problem bo samochód już sprzedałem (a różnica w cenach części 1000zł więc przydało by się po samochód sprzedałem puknięty i parę groszy straciłem) czy jest jeszcze jakaś szansaczekam na jakieś sugestiePrzy ubezpieczeniach AC istotne jest w jakim wariancie ubezpieczono auto, bez tego ciężko udzielić Panu prawidłowej odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daropi Opublikowano 14 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Wariant ubezpieczenia kosztorys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daropi Opublikowano 21 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 ??? i co nikt nic nie podpowie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi