tchruskafka Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Witam, na wstępie chciałem powiedzieć, że mam ubezpieczenie szkolne i jestem pełnoletni. (nie wiem czy ma to jakieś znaczenia ale wolałem to napisać ) Chciałbym się dowiedzieć ile mogę dostać odszkodowania za złamanie 5 kości śródstopia w trzech miejscach. Nogę złamałem na rowerze więc to jako tako znaczenia pewnie nie ma . Z góry dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kancelaria1 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 tchruskafka wrote:Witam, na wstępie chciałem powiedzieć, że mam ubezpieczenie szkolne i jestem pełnoletni. (nie wiem czy ma to jakieś znaczenia ale wolałem to napisać ) Chciałbym się dowiedzieć ile mogę dostać odszkodowania za złamanie 5 kości śródstopia w trzech miejscach. Nogę złamałem na rowerze więc to jako tako znaczenia pewnie nie ma . Z góry dzięki za odpowiedź.W przypadku ubezpieczeń dobrowolnych NNW o wysokości odszkodowania decyduje % uszczerbku na zdrowiu oraz suma ubezpieczenia. Jeśli ma Pan np. sumę ubezpieczenia 10.000,00 zł. to za 1 % uszczerbku na zdrowiu otrzyma Pan 100,00 zł.O uszczerbku na zdrowiu będzie decydował lekarz orzecznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tchruskafka Opublikowano 14 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 dartanians wrote: Najwięcej dostaniesz, jeśli sprawą zajmą się profesjonaliści. Działając na własną rękę dostaniesz grosze. Skąd jesteś? Koszalin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kancelaria1 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 tchruskafka wrote: dartanians wrote: Najwięcej dostaniesz, jeśli sprawą zajmą się profesjonaliści. Działając na własną rękę dostaniesz grosze. Skąd jesteś? Koszalin Przy ubezpieczeniu NNW pełnomocnik nie jest Pau niezbędny i może Pan samodzielnie zgłosić szkodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi