monika21007 Posted November 15, 2012 Share Posted November 15, 2012 . w październiku miałam przytrzaśniętą rękę drzwiami w pracy nie mam świadków , nie wiedziałam że mam zgłosić te zdarzenie bhp-owcowi a przede wszystkim myślałam że przejdzie i nie chciałam iść na zwolnienie . a teraz zaczynają się schody . po dwóch dniach pracy z bolącą ręką , wrednych gadkach współpracownic doszło do kierownictwa i bhp-owca kierowniczka ,kazała mi iść do lekarza (teraz bhp-owiec się tego wypiera) nadal mam problemy z ręką wczoraj dali mi do podpisania protokół Powypadkowy że to się nie stało w pracy tylko w domu do tego wiem że nie miałam szkolenia BHP i nie pamiętam czy podpisywałam że miałam szkolenie ,ale raczej nie podpisywałam czy nie do tego miałam problem z lekarzem , w pierwszym szpitalu potraktował mnie jak petenta i stwierdził że to niby stłuczenie a ręka nadal bolała ,po pójściu do innego lekarza okazało się, że to o wiele gorsze schorzenie (zmiażdżenie kości ) osoby w pracy próbowały na mnie krzykiem wymusiły podpisanie protokołu , pracuje przy sprzątaniu obiektów jak możecie podpowiedzcie co teraz mogę zrobić w poniedziałek zbieram dokumentacje medyczną a tak na prawdę dopiero mogłam im to zacząć zbierać ,to że nie było dokumentacji też wpisali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin1661348262 Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 Pisze Pani trochę chaotycznie. Jeśli podpisała Pani dokument potwierdzający wypadek poza pracą, to jak Pani teraz udowodni, że był to wypadek w pracy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
monika21007 Posted November 28, 2012 Author Share Posted November 28, 2012 regulus kielce wrote: Pisze Pani trochę chaotycznie. Jeśli podpisała Pani dokument potwierdzający wypadek poza pracą, to jak Pani teraz udowodni, że był to wypadek w pracy? nie do końca nie wyraziłam się konkretnie chodziło mi o to że dostałam do podpisania protokół powypadkowy ale tam było napisane że to było w domu a musiałam to podpisać (tak mi powiedzieli w PIP ) bo inaczej nie mogłabym się odwołać. Odwołanie już poszło do pracodawcy i czekam na dalszą ich decyzję , bo oczekują ode mnie dokumentacji medycznej takiej której ja nie posiadam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts