Inga76 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Witam!Będąc na delegacji w hotelu we Włoszech miałam przykre zdarzenie. Przy opuszczaniu hotelu ciągnąc za sobą torbę uderzyłam głową w szklane, automatyczne drzwi. Sytuacja wyglądała tak, że drzwy były podwójne.. jedne się otworzyły i przeszłam, natomiast drugie nie.Odwróciłam głowę aby zerknąć na torbę, nie spodziwałam się że automatyczne drzwi się nie otworzą i uderzyłam w nie głową. Ponieważ spieszyłam się na samolot szybko opuściłam hotel z bolącą głową. Sytuację widzieli recepcjonista i taksówkarz oraz moich dwóch kolegów z pracy.Od razu spuchło mi oko, po paru godzinach zsiniało. Najprawdopodobniej przez najbliższy tydzień będę musiała chodzić w dużych przyciemnianych okularach. Czy należy mi się jakieś odszkodowane? Miałam ubezpieczenie podróżne, ale nie wiem czy takie szkody obejmuje. Może hotel od hotelu powinnam dostać zadośćuczynienie? Proszę o informacje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inga76 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Witam ponownie!Zdarzenie najprawdopodobniej zostało zarejestrowane na kamerach. Recepcjonista widział zdarzenie, pytał czy nic poważnego się nie stało. Nie jest to duży uszczerbek na zdrowiu, ale w chwili obecnej jestem na zwolnieniu. Krwiak i opuchnięta powieka uniemożliwiają mi pracę przy monitorze. Dodatkowo odczuwam bóle głowy związane z obrzękiem. Dodatkowo okulista "pocieszył" mnie, że krwiak najprawdopodobniej spłynie pod oko i za kilka dni będę wyglądać jeszcze gorzej.Po zdarzeniu nie zastanawiałam się nad konsekwencjami, gdyż spieszyliśmy się bardzo na samolot. Krew nie leciała więc mimo bólu szybko wsiedliśmy do taksówki i odjechaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi