greenpower Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Witam.Jadać samochodem jako pasażer, kierowca doprowadził do wypadku z własnej winy wjechał do rowu.W wypadku obrażenia odniosłem ja (złamanie obydwu kości prawej nogi, oraz złamanie zmieżdzeniowe pięty)Miałem 2 operacje, 14 dni spędziłem w szpitalu. Czytałem że na to wszystko składa się wiele czynników, taki jak wykluczenie ze społeczeństwa, blizny itp. Wykluczony jestem na co najmniej całe wakacje, posiadam już 3 blizny po cięciach, oraz 6 małych po drutach w pięcie.Za pół roku czeka mnie kolejna operacja wyciągnięcia tego żelazawa ze mnie. Z tego co wiem co mówił policjant dostanę odkodowaniez ubezpieczenia szkolnego oraz OC pojazdu. Dodam iż negocjacjami zajmuje sie firma nie podam nazwy chyba iż to pomoże w ustaleniu orientacyjnej kwoty. Mam jeszcze jedno pytanie, ponieważ samochód prowadziła osoba bez uprawnień ( egzamin zdany lecz nie wystąpił z wnioskiem o wydanie dokumentu). To troszkę komplikuję ponieważ będzie sprawa w sądzie. No i pytanie wyplata odszkodowania nastąpi po wydaniu wyroku dla kierującego, czy po zakończeniu leczenia. Zależy mi na tym ponieważ z racji wypadku budżet domowy ucierpiał, ja nie poszedłem do pracy na wakacje. Proszę o odpowiedź, i pozdrawiam wszystkich połamańców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad7 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 WItam Skoro już jakas firma prowadzi sprawę to wszystko Panu powiedzą ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retsoop Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 O ile to jakaś kompetentna firma a nie tylko nastawiona na własny zysk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi