EWAK Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 Posiadam nowy samochód, który nie ma jeszcze pół roku. I właśnie na poczatku roku facet wymusił pierwszeństwo przejazdu i uszkodził mój samochód- udokumentowane jest to protokołem policji- mój samochód, jak wyceniono przez rzeczoznawców ubezpieczeniowych uległ szkodzie na wartość około 10 000zł przy wyliczonej wartości samochodu 43 000zł. Mam pytanie, czy mam prawo do otrzymania nowego samochodu- mój nie ma jeszcze pół roku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zielony_zbyszek Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 jak to do otrzymania nowego samochodu? nie za bardzo masz podstawy. Jedyne do naprawy no i do utraty wartości handlowej pojazdu. o to się staraj, czy z Tobą wszystko w porządku? nie doznałaś obrażeń w wypadku jak rozumiem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts