grzes123 Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Witam. Podczas trwania poprzedniej umowy oc mialem kolizje z mojej winy. Obecna umowe podpisywalem z ta sama agentka ale juz w innym towarzystwie, w ktorym mialo byc wg niej taniej. I podczas sporzadania aktualnej umowy poinformowalem agentke o tej kolizji ale ona machnela reka i powiedziala, ze skoro zmieniam ubezpieczyciela to nie ma to znaczenia. Ja jako poczatkujacy kierowca, ucieszylem sie i tyle... Niedawno bralem udzial w wypadku samochodowym gdzie byc moze zostane uznany za sprawce. I obawiam sie o moja polise. Jak wygladaja sprawy w takiej sytuacji?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Nic się nie bój. Agentka nie powinna tego zlekceważyć, ale i tak w njagorszym razie będziesz musiał dopłacic różnicę w składce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes123 Opublikowano 26 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 I nie moga zadac odemnie pokrycia czesci szod? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kancelariaa Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 nie mogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi