stefkamarysia Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 Witam mam kłopot miałem kolizję z drzewem Touranem 2005r. rozbiłem cały przód aż do silnika plus maska do wymiany i błotniki do malowania pan na oględzinach zaznaczył 22 elementy przodu samochodu do wymiany. Moja polisa AC w HDI opiewała na 25000 złotych zaznaczone miałem że w razie kolizji naprawa na kosztorys i nie miałem wykupionej amortyzacji. Suma na jaką wyliczona została szkoda to 3500 zł co z biedą starczy mi na blacharza i lakiernika a gdzie zakup części. Pomóżcie jak napisać odwołanie od tej decyzji kosztorysowej, bo nie mam za co naprawić auta!!!!!!!!!! Proszę o pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miszka Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 Jak masz opcję naprawa na kosztorys to idź do warsztatu i naprawiaj. Co cię obchodzi kwota wg. wyceny. Podpisz upoważnienie warsztatowi i już. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts