miczel177 Posted August 10, 2012 Share Posted August 10, 2012 Witam. Chiałbym zapytać sie ile mniej wiecej mogłbym uzyskać procent za obrażenia które uzyskałem. Dodam ze mam 17 l i posiadam ubezpieczenie grupowe ( jestem ubezpieczony tylko w szkole ( składka 45 zl rocznie ))oczywiscie nie byłem pod wpływem alkoholu bo wiem ze wtedy nie moglbym sie starac o nic. I jezeli była by możliwośc przybliżenia kwoty którą bym otrzymał. Wypadek stał sie ponad miesiąc temu, był to upadek z drzewa. Obrażenia jakie poniosłem to : Złamanie szczęki w dwóch miejsach ( przeszedłem operację), 5 zebów wybitych w skutek wypadku, złamanie nadgarska prawego , złamanie panewki stawu biodrowego i przesuniecie o 3 mm w skutek tego nie moge chodzic przez conajmniej 3 miesiące oraz wstrząs mózgu. Byłbym wdzięczny jeżeli ktos mogłby mi przybliżyc jakie procenty mogłbym dostać i czy bezproblemowo można sie odwoływać jezeli nie otrzyma sie oczekiwanych.Z góry dziękuje i pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz Posted August 11, 2012 Share Posted August 11, 2012 W Twoim przypadku pozostają dobrowolne polisy typu NNW, które opiewają na niezbyt wysokie kwoty. Tabela uszczerbku na zdrowiu jest załączona do polisy w postaci OWU. tam należy szukać informacji na temat % uszczerbku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts