rzr Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Witam, jestem ubezpieczony w Ergo Hestii mam pytanie dotyczące odszkodowania bądz jakiego kolwiek postępowania. Samochud mam ubezpieczony tylko w OC. Do stłuczki doszło na parkingu, sprawca nieznany, prawdopodobnie zbiegł z miejsca zdarzenia. Czy mam szanse na odszkodowanie? Co mogę zrobić w tej sprawie? Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 rzr wrote: Witam, jestem ubezpieczony w Ergo Hestii mam pytanie dotyczące odszkodowania bądz jakiego kolwiek postępowania. Samochud mam ubezpieczony tylko w OC. Do stłuczki doszło na parkingu, sprawca nieznany, prawdopodobnie zbiegł z miejsca zdarzenia. Czy mam szanse na odszkodowanie? Co mogę zrobić w tej sprawie? Z góry dziękuję. Proszę napisać czy fakt został zgłoszony na policję i zostało przeprowadzone postępowanie w tej sprawie. Jeżeli zostało o z jakim skutkiem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 ADAMO25 wrote: witam serdecznie w tym przypadku nic nie można zdziałać gdyż nie ma sprawcy a szkodę będzie pan musiał zrobić albo na swój koszt lub z OC swojej polisy zapraszam na www.kancelaria-odszkodowania.com Proszę nie wprowadzać innych użytkowników w błąd. Pana wiedza na ten temat jest znikoma.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi