zeta Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 12 lat temu uległam wypadkowi w drodze do pracy - skręciłam staw skokowy. Wypłacono mi odszkodowanie z PZU i ZUS. Tak się złożyło, że wczoraj uległam wypadkowi i skręciłam staw skokowy w tej samej nodze. Mam założony gips. Słyszałam, że nie mam co składać dokumetów po zakończeniu leczenia w PZU, ponieważ już raz wypłacono mi za uszczerbek na zdrowiu (dot. tej samej nogi i także staw skokowy). Proszę o radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert1661348258 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 witamktoś Panią wprowadza w błąd. tamto skręcenie nie ma nic wspólnego z tym skręceniem.w razie jakichkolwiek pytań proszę o maila : odszkodowanie24@op.pltel 609-690-202 lub 601-86-59-73.Pozdrawiamrobert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeta Opublikowano 9 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Otrzymałam odpowiedź z PZU w Poznaniu - negatywną. PZU po przeanalizowaniu dokumentów (zakład pracy e-mailem przesłał tylko kartę informacyjną i zgłoszenie o NW) i opinii lekarza orzecznika stwierdził, że zgłoszony nieszczęśliwy wypadek nie spowodował trwałego uszczerbku na zdrowiu. Jak można zaocznie nie mając pełnego obrazu wydać takie stanowisko. To nie jest decyzja i nie mogę się od niej odwołać. Czy muszę wystąpić tylko na drogę sądową? To jest chore, po zdjęciu gipsu nie otrzymałam rehabilitacji, noga mi puchnie i jest bolesna. A teraz jeszcze to.Sami sobie zaprzeczają, ponieważ 12 lat temu pieniądze wypłacili i miałam tylko skręcony staw, a teraz doszło pęknięcie poprzeczne stopy!!! Proszę o radę, ponieważ nie wiem czy warto zgłosić sprawę do sądu, przy negatywnej decyzji zostanę obciążona kosztami i może to trwać nie wiadomo jak długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Witam, proszę wystosować odwołanie. Czy TU jest w posiadaniu całej historii choroby odnoścnie powstałych obrażeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi