czarnk Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Witam, Miesiąc temu podczas gry w piłkę zerwałem mięsień dwugłowy, uszkodziłem łękotkę, poraziłem nerw strzałkowy. Jeżeli opłacam KRUS mam szansę na otrzymanie odszkodowania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia44 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 KRUS tylko wtedy, gdy pracujesz u kogoś w gospodarstwie. W Twojej sytuacji odszkodowanie idzie z NNW. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KP Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 czarnk wrote: Witam, Miesiąc temu podczas gry w piłkę zerwałem mięsień dwugłowy, uszkodziłem łękotkę, poraziłem nerw strzałkowy. Jeżeli opłacam KRUS mam szansę na otrzymanie odszkodowania ? Z KRUS przysługuje odszkodowanie tylko w sytuacji jeśli wypadek był wypadkiem przy pracy w rolnictwie i podlegał Pan ubezpieczeniu wypadkowemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi