czarnk Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Witam, Miesiąc temu podczas gry w piłkę zerwałem mięsień dwugłowy, uszkodziłem łękotkę, poraziłem nerw strzałkowy. Jeżeli opłacam KRUS mam szansę na otrzymanie odszkodowania ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natalia44 Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 KRUS tylko wtedy, gdy pracujesz u kogoś w gospodarstwie. W Twojej sytuacji odszkodowanie idzie z NNW. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KP Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 czarnk wrote: Witam, Miesiąc temu podczas gry w piłkę zerwałem mięsień dwugłowy, uszkodziłem łękotkę, poraziłem nerw strzałkowy. Jeżeli opłacam KRUS mam szansę na otrzymanie odszkodowania ? Z KRUS przysługuje odszkodowanie tylko w sytuacji jeśli wypadek był wypadkiem przy pracy w rolnictwie i podlegał Pan ubezpieczeniu wypadkowemu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts