inna21 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 witam, na wakacjach potknęłam się, uderzyłam i zerwałam czubek nosa, było szycie przez chirurga plastycznego, tomograf, bo straciłam przytomność, ale byłam pod wpływem alkoholu, czy mogę się starać o odszkodowanie? czy to całkowicie wyklucza??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paruslex Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Jeżeli w ogóle zastanawia się Pani nad odszkodowaniem to z prywatnego ubezpieczenia, jednak proszę zapoznać sie z wyłączeniami ogólnych warunków czy wyłączone sa szkody po spożyciu alkoholu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inna21 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 przeczytałam, że :"PZU Życie SA nie ponosi odpowiedzialności z tytułu pobytu w szpitalu, który rozpoczął się przed początkiem odpowiedzialności PZU Życie SA w stosunku do ubezpieczonego lub konieczność, którego powstała:gdy ubezpieczony był w stanie nietrzeźwości, i, a spowodowało to konieczność pobytu w szpitalu", czyli nic z tego dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi