hmodzel Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Wypadek był samochodwy.3 osoby zginęły w samochodzie który w nas udeżył. Z naszego samochodu ucierpiałem głównie ja.Złamana szczęka i uraz kolana.odszkodowanie dostałem 8500 E.Ale mam pewien problem.Uraz kolana okazukje sie być trwały, ponieważ: Nikt nie zrobił mi prześwietlenia. Powiedziano że sie zagoi.Jednak rok po wypadku ciągle czuję ból w kolanie jak kucam, gwałtownie ruszę nogą, pływam itp. Nie mogę do końca zgiąć nogi. 2 dni temu coś mi strzeliło bo się zapomniałem i nie mogę nawet nrmalnie zejść po schodach czy nawet z górki, gdyz wymaga to zginania nogi. Obecnie mieszkam w Anglii, wypadek zdazył się w Irlandii. Problem w tym, że przeszkadza mi to w pracy. A co jeśli praca będzie wymagała kucania?? Odpada. Czy mogę się starać o jakieś dodatkowe odszkodowanie, bądź jakiś inny rodzaj zadośćuczynienia??Będę wdzięczny za wszelką pomoc.Dziękuję.Henryk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damdam Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 straszna sprawa:/ musiałbyś dostać się do jakiegoś dobrego prawnika w irlandii, mogę Ci polecić jak chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi