hmodzel Posted January 27, 2008 Share Posted January 27, 2008 Wypadek był samochodwy.3 osoby zginęły w samochodzie który w nas udeżył. Z naszego samochodu ucierpiałem głównie ja.Złamana szczęka i uraz kolana.odszkodowanie dostałem 8500 E.Ale mam pewien problem.Uraz kolana okazukje sie być trwały, ponieważ: Nikt nie zrobił mi prześwietlenia. Powiedziano że sie zagoi.Jednak rok po wypadku ciągle czuję ból w kolanie jak kucam, gwałtownie ruszę nogą, pływam itp. Nie mogę do końca zgiąć nogi. 2 dni temu coś mi strzeliło bo się zapomniałem i nie mogę nawet nrmalnie zejść po schodach czy nawet z górki, gdyz wymaga to zginania nogi. Obecnie mieszkam w Anglii, wypadek zdazył się w Irlandii. Problem w tym, że przeszkadza mi to w pracy. A co jeśli praca będzie wymagała kucania?? Odpada. Czy mogę się starać o jakieś dodatkowe odszkodowanie, bądź jakiś inny rodzaj zadośćuczynienia??Będę wdzięczny za wszelką pomoc.Dziękuję.Henryk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damdam Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 straszna sprawa:/ musiałbyś dostać się do jakiegoś dobrego prawnika w irlandii, mogę Ci polecić jak chcesz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts