alakropka1 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Wychodząc ze stalowej łodzi chciałem stanąć na prowizoryczne schody jednak stolarz wczesniej je odkręcił od boku. Zostawił je takie nie przykręcone i odszedł.Stanąłem na nie pewnie a one odjechały do przody,wynikiem czego był upadek do tyłu z wys.ok.2m.Gdy się pozbierałem udałem sie do lekarza,ten stwierdził stłuczenia i otarcia .Do dziś od 6 września pracodawca nie wystawił mi protokołu wypadkowego.12 września poszedłem do lekarza w związku z bolącym kolanem (jestem po artroskopii,styczeń 2012).Spadając na narzedzia znów uszkodziłem kolano,czego następstwem było ściąganie płynu i zwolnienie lekarskie i rehabilitacja .Przebywam teraz na zwolnieniu lekarskim,które zakwestionował pracodawca(.2 pazdziernika komisja zus).Prosze o porade jak odpowiadać w zusie i jak przedstawic sprawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi