alakropka1 Posted September 28, 2012 Share Posted September 28, 2012 Wychodząc ze stalowej łodzi chciałem stanąć na prowizoryczne schody jednak stolarz wczesniej je odkręcił od boku. Zostawił je takie nie przykręcone i odszedł.Stanąłem na nie pewnie a one odjechały do przody,wynikiem czego był upadek do tyłu z wys.ok.2m.Gdy się pozbierałem udałem sie do lekarza,ten stwierdził stłuczenia i otarcia .Do dziś od 6 września pracodawca nie wystawił mi protokołu wypadkowego.12 września poszedłem do lekarza w związku z bolącym kolanem (jestem po artroskopii,styczeń 2012).Spadając na narzedzia znów uszkodziłem kolano,czego następstwem było ściąganie płynu i zwolnienie lekarskie i rehabilitacja .Przebywam teraz na zwolnieniu lekarskim,które zakwestionował pracodawca(.2 pazdziernika komisja zus).Prosze o porade jak odpowiadać w zusie i jak przedstawic sprawe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts