Jump to content
Forum Odszkodowania

Słupy na działce

keermit1
 Share

Recommended Posts

• 4 months later...
  • 4 weeks later...

Witam wszystkich którzy szukają pomocy w uzyskaniu odszkodowania za słupy.

Istnieją dwa rodzaje takiego odszkodowania, za przesył czyli te najwyższe i mniejsze za bezumowne korzystanie z gruntu.

Wiele osób się ze mną zgodzi którzy oddali swoje sprawy do małych kancelarii, że czekali parę miesięcy a nawet rok i nic z tego nie wyszło. Nikt w czasie trwania sprawy do Was nie zadzwonił nikt się nie interesował a na końcu dostaliście informacje, że rezygnują z prowadzenia waszej sprawy. Skąd to wiem.... wiem bo Ci ludzie dzwonią do mnie i proszą o pomoc.

Kilka słów o naszej firmie. Jesteśmy liderem na rynku Polskim, uzyskujemy najwyższe odszkodowania dla naszych klientów. Przykład 1.520.000 mil + 1 mil za utracone korzyści. Sama firma zatrudnia 70 osób z tego 50 to prawnicy i radcy prawni, do każdej sprawy podchodzimy indywidualnie i nie kierujemy się tylko samymi korzyściami.

Polecam wszystkim którzy mają słupy i starają się o odszkodowanie zabrać się za to jak najszybciej, gdyż do wakacji ma wejść ustawa uniemożliwiająca uzyskanie dużych odszkodowań.

Pozdrawiam serdecznie

Remigiusz Sz

• 2 months later...

Witam

Mnie znajomy odzyskal przez jakąś kancelarie xxx. Linie wysokiego nap.2 słupy 180m długości.Jedna działka rolna jedna bodowlana. Jak coś to dam namiary xxx Trwało to 1,5 roku ale jestem zadowolony.Pozdrtawiam

• 2 weeks later...
Jak najbardziej, ale wszystko zależy od wielu czynników. Przede wszystkim ważne jest czy przedsiębiorstwo energetyczne nie zasiedziało służebności. Wtedy niestety odszkodowanie się nie należy podobnie jak i służebność. Generalnie może Pan dochodzić dwóch roszczeń: Odszkodowanie za bezumowne korzystanie z gruntu (10 lat wstecz) oraz odpłatne ustanowienie służebności przesyłu.