farmer912 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 chodzi o to ze wyjezdzalem z drogi podporządkowanej w straszną ulewe upewniłem sie ze lewa i prawa strona czysta wiec właczyłem sie do ruchu na prawy pas i z prawej strony włączałęm sie do ruchy nie zdarzyłem właczyc 2 biegu wyminełem sie z pojazdem z przeciwka po około 2 moze 3 sekundach zderzyłem sie z pojazdem który wyprzedzał pojazd z którym sie wyminełem . mineły juz 3 miesiace policja nadal nic nie ustaliła nie wiem co mam myslec i czego sie spodziewac:( dodam ze facet wyprzedzał na skrzyzowaniu na podwójnej ciągłej i z tego co sam mówił w karetce wypił około 2 godziny przed wypadkiem 3 piwa . czyja to wina/? prosze o szybką pomoc:) z góry dziekuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Na pierwszy rzut oka wydaje się wina tamtego kierowcy, natomiast trzeba będzie poczekać na zakończenie sprawy na policji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farmer912 Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 to co ja mam teraz robic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farmer912 Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 mozna w jakis sposób to przysspieszyc? i czy w momecie stwierdzenia ze to moja wina jest sens sie odwoływac czy cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maria1661348260 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Przyspieszyć nie bardzo można, trzeba czekać na zakończenie sprawy i rozstrzygnięcie czyja była wina. Jeśli to co piszesz o sprawcy zostanie udokumentowane, czyli badanie alkomatem i stwierdzenie nietrzeźwości, czy to wyprzedzanie na podwójnej ciągłej to sprawę masz wygraną,wydaje się że on zawinił. Jeśli wina Twoja to kicha:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farmer912 Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 to co mam zrobic zeby czsem nie wyszło ze to moja wina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi