orzech12 Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Witam, Rzeczoznawca w kosztorysie przyjął części z modelu A4 a ja mam RS4 i ceny są zupełnie 100% zaniżone. Pisałem do rzeczoznawcy w tej sprawie że ceny są z nieodpowiedniego modelu i wysłałem wycenę części z serwisu Audi to odpisali że czekają na faktury a ja im że niemam obowiązku przedstawiania faktur ale już bez odpowiedzi drugi miesiąc. Szkoda jest z OC sprawcy ale likwiduję ją ze swojego AC regresem. Auto już naprawione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kancelariaa Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Witam. Przy AC jest dosyć prawdopodobne, że trzeba przedstawić faktury. Proszę sprawdzić w OWU. W najgorszym razie będzie mógł Pan dochodzić różnicy z OC sprawcy. W razie wątpliwości zapraszam do kontaktu z naszą Kancelarią. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzech12 Opublikowano 17 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 jak to możliwe??? to jakby kalkulację audi A8 zrobili na częściach od audi A4. niemogą tak robić!!! powinni przyjąć części odpowiednie do danego modelu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Gówno prawda, nie chce im się przerabiać kalkulacji i dlatego napisali, że czekają na faktury. Należy kategorycznie żądać poprawienia na prawidłowe. Inna sprawa, ze moze dojść do szkody całkowitej - wtedy przerobić szkodę na OC u ubezpieczyciela sprawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi