orzech12 Posted November 16, 2012 Share Posted November 16, 2012 Witam, Rzeczoznawca w kosztorysie przyjął części z modelu A4 a ja mam RS4 i ceny są zupełnie 100% zaniżone. Pisałem do rzeczoznawcy w tej sprawie że ceny są z nieodpowiedniego modelu i wysłałem wycenę części z serwisu Audi to odpisali że czekają na faktury a ja im że niemam obowiązku przedstawiania faktur ale już bez odpowiedzi drugi miesiąc. Szkoda jest z OC sprawcy ale likwiduję ją ze swojego AC regresem. Auto już naprawione. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kancelariaa Posted November 16, 2012 Share Posted November 16, 2012 Witam. Przy AC jest dosyć prawdopodobne, że trzeba przedstawić faktury. Proszę sprawdzić w OWU. W najgorszym razie będzie mógł Pan dochodzić różnicy z OC sprawcy. W razie wątpliwości zapraszam do kontaktu z naszą Kancelarią. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
orzech12 Posted November 17, 2012 Author Share Posted November 17, 2012 jak to możliwe??? to jakby kalkulację audi A8 zrobili na częściach od audi A4. niemogą tak robić!!! powinni przyjąć części odpowiednie do danego modelu!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miszka Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 Gówno prawda, nie chce im się przerabiać kalkulacji i dlatego napisali, że czekają na faktury. Należy kategorycznie żądać poprawienia na prawidłowe. Inna sprawa, ze moze dojść do szkody całkowitej - wtedy przerobić szkodę na OC u ubezpieczyciela sprawcy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts