Rafi44 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 q Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zygmunt137wp.pl Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 nic nie bedę wysyłał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w.meditor Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 i tak Cię najprawdopodobniej zwolni. daj sprawe do kancelarii, nic innego Ci nie pozostało. szczegóły na priv. pracuje w takiej firmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ela123 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 mam problem: 5 listopada wyszłam z pracy ponieważ przenosząc duże ciężary doznałam urazu kręgosłupa.Nie zgłosiłam tego pracodawcy jako wypadek w pracy ale dyrektor widział mnie w jakim stanie byłam.Długie leczenie i rehabilitacja od 5 listopada do 28 lutego.Poszłam do lekarza medycyny pracy który wypisał zdolność do pracy z zakazem dźwigania powyżej 5 kg.Dzisiaj dowiedziałam się że nie wiadomo czy będę mogła pracować bo taką zgodę musi wydać bhp-owiec i centrala.Dodam że jestem kierownikiem działu w jednym z marketów i pracuje już tam 3 lata i nigdy nie miałam problemów z kręgosłupem. Czy pracodawca może mnie zwolnić lub pozbawić stanowiska? proszę o radę co mam robić i gdzie się udać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi