andrzejklamkowski Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 witam. Miałem wypadek drogowy nie z mojej winy. W wypadku doznałem skręcennie kręgosłupa szyjnego (2,5miesiaca leczenia, kołnież itp). Złamanie kości łódeczkowatej lewej reki (jestem praworęczny). Nosiłem gips na ręce 2 miesiące i ręka sie nie zrosła. Więc musiałem sie poddac operacji zespolenia kości śróbą. potem usztywnienie nosiłem przez około 3,5 miesiąca. Przez cały ten czas byłem na zwolnieniu l4 - łącznie ok 5 miesięcy. Leczylem sie również psychiatrycznie w wyniku nerwicy która wystąpiła u mnie po wypadku (ok 4 miesiące). Mam pytanie a zarazem prośbę: Proszę mi powiedzieć na jakie moge liczyć odszkodowanie+ zadośćuczynienie z OC sprawcy. Bardzo proszę i dziękuję za udzieloną poradę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paruslex Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Witam,w ramach odszkodowanie należy sie zwrot za koszty leczenia i utracony zarobek. Zadośćuczynienie powinno być adekwatne do doznanych urazów, cierpień, komplikacji życiowych i wszelkich skutków zdarzenia, a także od pozostałych okoliczności około wypadkowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzybowce33 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Kancelarie odszkodowawcze z chęcią się zajmą Pana sprawą. Wybierając trzeba zwrócić uwagę na wiarygodność, prowizję, koszty zerwania umowy, koszty sądowe w przypadku nie dojścia do porozumienia z ubezpieczycielem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatamazur Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Kancelarie odszkodowawcze z pewnością zajmą się tą sprawą, gdyż z tego co Pan pisze ma Pan to wszystko udokumentowane. Odszkodowanie się Panu należy. Ze swej strony mogę polecić firmę Auxilia która jest jednym z liderówna naszym rynku, której jestem pracownikiem. Jeśli jest Pan zainteresowany poleceniem sprawy proszę o maila lub telefon. A ja się z Panem skontaktuje i udzielę bliższych informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysunia12 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 witam miałem kolizje w czasie włączenia się do ruchu drugim autem wjechał w tylne drzwi i koło mojego auta wina może jest moja obyło się bez policji spisał tylko polisę moją bez oświadczenia danych z dowodu i świadków czy po tygodniu mogę odmówić i czy może żądać odszkodowania z polisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi