gruby567 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Witam. Piszę mianowicie w takiej sprawie. Miałem wypadek przy pracy , odśnieżając przewróciłem się nprzyciskając rękę. Gdy udałem się do szpitala, stwierdzili zastarzałe zwichnięcie stawów śródręczno-nadgarstkowych IV , V ręki prawej. Leczenie : repozycja (zniecz. ogólne)+ stabilizacja drutami Kirschnera . Jeżeli chodzi o gips, został założony wstępnie na 6 tygodni. Protokół powypadkowy spisany. A główne zapytanie czy w przyszłości mogę mieć spore problemy z ręką? (jestem praworęczny).. Oraz jaki procent mogą mi przyznać uszczerbku na zdrowiu jeżeli chodzi o odszkodowanie z ZUS'u oraz jeżeli mam opłacane składki w ubezpieczeniu grupowym ING. Nie jestem w temacie więc nie wiem o które dokładnie urazy chodzi z tabel uszczerbku na zdrowiu Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby567 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Jeżeli jest ktoś zainteresowany by pomóc, gruby567 malpa wp pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszsz2007 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Witam,opisałem swoją sprawe ,tomaszsz2007,poradz co mam robić,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz1661348264 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Witam, osobiście skierowałbym sprawę do profesjonalnej firmy dla których uzyskanie odszkodowania za wypadek w pracy nie stanowią problemu. Poszukałbym takiej firmy ponieważ jest jeden znaczący plus - pobierają jedynie prowizję od zdobytego odszkodowania, więc po prostu warto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi