gruby567 Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Witam. Piszę mianowicie w takiej sprawie. Miałem wypadek przy pracy , odśnieżając przewróciłem się nprzyciskając rękę. Gdy udałem się do szpitala, stwierdzili zastarzałe zwichnięcie stawów śródręczno-nadgarstkowych IV , V ręki prawej. Leczenie : repozycja (zniecz. ogólne)+ stabilizacja drutami Kirschnera . Jeżeli chodzi o gips, został założony wstępnie na 6 tygodni. Protokół powypadkowy spisany. A główne zapytanie czy w przyszłości mogę mieć spore problemy z ręką? (jestem praworęczny).. Oraz jaki procent mogą mi przyznać uszczerbku na zdrowiu jeżeli chodzi o odszkodowanie z ZUS'u oraz jeżeli mam opłacane składki w ubezpieczeniu grupowym ING. Nie jestem w temacie więc nie wiem o które dokładnie urazy chodzi z tabel uszczerbku na zdrowiu Z góry dziękuję i pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruby567 Posted January 3, 2013 Author Share Posted January 3, 2013 Jeżeli jest ktoś zainteresowany by pomóc, gruby567 malpa wp pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomaszsz2007 Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 Witam,opisałem swoją sprawe ,tomaszsz2007,poradz co mam robić,pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz1661348264 Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 Witam, osobiście skierowałbym sprawę do profesjonalnej firmy dla których uzyskanie odszkodowania za wypadek w pracy nie stanowią problemu. Poszukałbym takiej firmy ponieważ jest jeden znaczący plus - pobierają jedynie prowizję od zdobytego odszkodowania, więc po prostu warto! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts