mycio Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 WitamZostałem potrącony przez samochód na pasach.Przejście bez sygnalizacji świetlnej.Była to zwykła asfaltowa droga dwukierunkowa.Potracony zostałem na dalszym pasie(tzn.kiedy już schodziłem z pasów). Zostałem przewieziony do szpitala karetką (straciłem przytomność po uderzeniu),policja była.Doznałem: wstrząsu mózgu, dystorsji kregosłupa szyjnego,złamania I żebra po prawej stronie oraz podgłowowe złamanie trzonu prawej kości ramiennej.Kość ramienna zespolona gwoździem Rusha operacyjnie. Przebywałem 7 dni w szpitalu.Moje pytanie dotyczy przybliżonej wysokości odszkodowania za doznane obrażenia z OC sprawcy. Wiem że trudno jest to określić bez dokładnej dokumentacji medycznej ale proszę o jakiś przedział kwoty min max.Z góry dziekuję za wszystkie rady.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycio Opublikowano 14 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 możemy porozmawiać proszę o jakiś kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycio Opublikowano 25 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Wesołych Świąt Pytanie troszkę z innej beczki, a więc będąc u policjanta śledczego po wyjściu ze szpitala, (bo toczy się postępowanie prokuratorskie) dowiedziałem się że jest świadek wypadku!. Kiedy zapytałem o możliwość otrzymania danych sprawcy, powiedział mi że ok. otrzymam jeśli będę potrzebował. A co z danymi świadka, czy też musi mi podać? Nie trudno o sfabrykowanego świadka. Z moją mamą podczas przypadkowego spotkania rozmawiała kobieta która mówiła że widziała zdarzenie, ale nie wiem czy to ten świadek. Może dmucham na zimne ale nie chce żeby ktoś łatwo się z tego wykpił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi