kaasia Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Ostatnio dość sporo znajduję ciekawych ofert ubezpieczenia ochronnego połączonego z inwestowaniem.Jakie są Wasze odczucia co do takich opcji? Warto je połączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
takemeaway Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 ja myślę, że jest to dobry pomysł. Zabezpieczamy swoją przyszłość na dwa sposoby: część ochronna zapewnia ochronę życia, a część inwestycyjna zabezpiecza przyszłe potrzeby finansowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huezang6 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 roku miałem zawał serca,przeszedłem koronografię i orzeczono niezdolność do pracy,musiałem przejść na rentę w wieku 39 lat.Odwoływałem się od decyz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz1661348271 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 W takich produktach należy zwrócić uwagę zwłaszcza na warunki części inwestycyjnej. Najważniejsze są koszty prowadzenia takiego konta, które w niektórych produktach potrafią pochłonąć zdecydowaną większość kapitału. Im mniejsze koszty prowadzenia konta i lepszy serwis ekspercki tym lepsza oferta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja1661348282 Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Gdzie można się ubezpieczyć w ten sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi