miecio Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 3 miesiące temu miałem wypadek samochodowy nie z mojej winy. Przy skręcie w lewo samochód jadący za mną nie wyhamował i uderzył mnie w drzwi od kierowcy. W wyniku tego zdarzenia miałem złamaną lewą nogę, złamany nadgarstek i ogólne potłuczenia. W dalszym ciągu przebywam na zwolnieniu lekarskim. Chciałbym starać się o odszkodowanie z oc sprawcy. Zastanawiam się nad przekazaniem tej sprawy do firmy zajmującej się tego typu sprawami. Czy ktoś korzystał z usług takiej firmy i jak wyglądają takie procedury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dao Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Na złe forum Pan trafił - reklama. Także niestety. Na innyf formu z odszkodowaniami też jest tak samo Chyba, że zostawi Pan kontakt albo wątek na pebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi