nasado Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Witam, w noc sylwestrowa tak się potoczyło, że w szarpaninie z kolegą oberwałem i została rozcięta górna warga. Wezwano pogotowie, założono mi 3 szwy.Czy mogę ubiegać się o odszkodowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prav-nick Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Jeżeli złożysz doniesienie na policję i ona stwierdzi fakt pobicia i ustali sprawcę, to na podstawie tego oraz dokumentacji medycznej można wystąpić na drogę sadową o odszkodowanie, z tym, że jak widzę obrażenia nie są duże, więc ewentualne odszkodowanie również będzie mizerne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nasado Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Nie chodzi mi o to żebym szedł na policję i zakładał sprawę w sądzie. Chcę wystąpić z wnioskiem o odszkodowanie do ubezpieczalni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi