luczki2008 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 "Informujemy iż brak jest dokumentacji potwierdzającej zawarcie transakcji pomiędzy właścicielem widniejącym w zagranicznym dowodzie rejestracyjnym pojazdu a frirmą, w której pojazd został zakupiony przez obecnego właściciela." dostalem taka wiadomsoc od AXY, prosze o pomoc gdyz nie ma takiego dokumentu, poniewaz nie dostalem go jak kupowalem samochod, i nie jest potrzebny do rejestracji samochodu. jak napisać oświadecznie?? Pozdrawiam z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Hmm, jeżeli dobrze rozumiem to zakupiony samochód zza granicy kupił Pan na firmę i nie posiada Pan stosownej faktury a jedynie umowę kupna sprzedaży, tak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luczki2008 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 samochod kupilem od komisu jak osoba prywatna nie na firme, i nie dostałem takiego dokumentu. Nie jest on wymagany przy rejestracji. Dzwonilem do Axy i powiedzieli mi, ze mam napisac oswiadczenie, ze nie posiadam takiego dokumentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi