gabrynia2003 Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Witam, chciałabym się dowiedzieć czy przy staraniu się o odszkodowanie z prywatnego ubezpieczenia oraz o jednorazowe odszkodowanie z ZUS z tytułu uznanego wypadku przy pracy warto załatwiac sprawę przez adwokata?Czy raczej poczekać aż zaproponuja konkretną kwotę odszkodowania i wówczas gdy będzie niesatysfakcjonująca nająć adwokata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Witam, korzystanie z usług pośrednika czy adwokata nie ma sensu w tak wczesnym okresie dochodenia roszczeń. Należy zwrócić się w momencie napotkania ,,schodów''. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczakada Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Witam, gdyby jednak okazało się, że pojawiają się problemy - a ja niestety musiałem przez takie przebijać się przez ponad pół roku, warto wybrać kancelarię prawną specjalizującą się w zagadnieniach prawa. Wybrana przeze mnie doskonale poradziła sobie z pokonaniem pewnych podnoszonych przez ubezpieczycieli nieścisłości dokumentacyjnych, których nie byłem w stanie sam wytropić. Wydane na to pieniądze zwróciły się moim zdaniem z nawiązką i nigdy nie maiłem jakichkolwiek problemów z kontaktem z prawnikami tej kancelarii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi