vasylek Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Witam, pisalem juz o wypadku przy pracy - BHP protokol ujawnia wine pracodawcy.Dostalem juz odszkodowania z ubezpieczalni i ZUS ( zus mnie nie satysfakcjomuje , pomylono sie i w protokole wpisano reke lewa a w rzeczywistosci rana jest na rece prawej - JESTEM PRAWORECZNY ) chcialem poniesc pracodawce do odpowiedzialnosci - w koncu to wypadek przy pracy z racji braku procedur i zlego sprzetu zwrocilem sie z pismem o udzielenie info o nazwie ubezpieczyciela i numerze polisy OC zeby sprawr skierowac bezposrednio do Towarzystwa ubezpieczen.pracodawca odmowil udzielenia informacji .Nie wiem stad czy pracodawca ma czy nie ma OC wobec pracownikow . co moge w takiej sytuacji zrobic?dziekuje z goryMichal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Witam, jeżeli pracodawca odmawia to kierować roszczenia bezpośrednio do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi