bogna Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 jaką kwotę powinnam dostać z oc za 52% uszczerbku na zdrowiu . Składając dokumenty o odszkodowanie z oc nie wiedziałam jaki procent mi przyznają i zadeklarowałam kwotę 50 tyś teraz widzę że to dużo za mało mam zamiar złożyć pismo o podwyższenie kwoty za zadośćuczynienie , wiem że mogę takie pismo złożyć bo się w PZU dowiadywałam ale nie mam pojęcia o ile powinnam podwyższyć kwotę, może ekspert mi podpowiez góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogna Opublikowano 8 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Czy są na tym forum eksperci którzy odpowiedzieliby na moje pytanie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogna Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Tylu ekspertów było zawsze na tym forum a tu od tygodnia nikogo nie ma , czy wszyscy obrazili się na nas poszkodowanych ??? a może zadajemy za trudne pytania ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Moim zdaniem lekko 150 - 200 tys zł taka kwota jak 50 tyś za taki wypadek to zdecydowanie za mało poza tym dobry specjalista by się starał jeszcze o rentę uzupełniająca lub z tytułu zwiększonych potrzeb . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogna Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Bardzo dziękuje za odpowiedź , proszę mnie jeszcze uświadomić co to jest renta uzupełniająca lub z tytułu zwiększonych potrzeb??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi