pitr Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Witam ! Mialem kolizje bylem osoba poszkodowana doznalem urazu kregoslupa szyjnego i ledzwiowego. Bylem na komisji lekarz przyznal mi 2 % uszczerbku na zdrowiu.PZU zycie uznalo, ze w roku 2011 mialem uraz kregoslupa szyjnego i orzeklo iz te procenty sumuja sie z wczesniejszym urazem szyjnym i nie wyplaci swiadczenia. Jak wiem kregoslup dzieli sie na odcinki ale niestety PZU chyba nie takiej wiedzy i zawsze chce oszukac kienta i ma swoje dziwne tabele i twierdzi ze kregoslup szyjny to ten sam odcinek co ledzwiowy i unika odpowiedzi i wyplacenia odszkodowania. Czy mozna cos z tym problemem zrobi i? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitr Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Dziekuje. Oczywiscie ze bede probowal o swoje walczyc, gdyz mam dodatkowo uszkodzenie kregoslupa ledzwiowego a oni dopisali to wszystko do kregoslupa szyjnego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitr Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 pitr wrote:Witam !Mialem kolizje bylem osoba poszkodowana doznalem urazu kregoslupa szyjnego i ledzwiowego. Bylem na komisji lekarz przyznal mi 2 % uszczerbku na zdrowiu.PZU zycie uznalo, ze w roku 2011 mialem uraz kregoslupa szyjnego i orzeklo iz te procenty sumuja sie z wczesniejszym urazem szyjnym i nie wyplaci swiadczenia. Jak wiem kregoslup dzieli sie na odcinki ale niestety PZU chyba nie ma takiej wiedzy i zawsze chce oszukac klienta i ma swoje dziwne tabele i twierdzi ze kregoslup szyjny to ten sam odcinek co ledzwiowy i unika odpowiedzi i wyplacenia odszkodowania. Czy mozna cos z tym problemem zrobic ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi