Kaczorpoz Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Witam. Tydzień temu upadłem w szpitalu z ostatniego stopnia ktory świeżo po remoncie był jako jedyny w kolorze posadzki.Nadmienie ze reszta była jasna a ostatni czarny taki jak podłoga na parterze.Nie byłem jedyny ktory tam spadł. Dopiero jak komuś stała sie krzywda to stopień został oklejony żółtymi taśmami.W wyniku tego upadku skreciłem sobie staw skokowy i uszkodziłem torebkę stawową.Teraz moje pytanie.Poszedłem do zarządu szpitala i Pani oznajmiła że mam napisać do nich pismo i opisać sytuacje co sie stało i w jaki sposób.Niby proste a jednak niewiem jak mam uderzyć zeby było dobrze.Moze ktoś pomoże. O co wystąpić w oficjalnym piśmie?O zadośćuczynienie?O dane ubezpieczyciela?Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k.chlapeksokrates-odszkod1661348266 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 dobrze by bylo zeby byl swiadek i notka od lekarza ktora potwierdzi skutki upadku, swiadek oraz pan piszecie oswiadczenie ze w danym dniu o danej porze doszlo do wypadku w danym miejscu, dodatkowo musi pan napisac pismo o zadoscuczynienie polega to na tym zeby opisal pan w jaki sposob wypadek wplynal na pana zycie jak bylo przde a jak po wypadku co mogl pan robic a czego pan teraz nie moze robic bo bol w nodze naprzyklad panu nie pozwala. z tym wszystkim musi sie pan udac do towarzystwa U do ktorego nalezy szpital i jego schody dobrze jest miec zdjecia z opisem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi