Dre Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Witam,byłem ostatnio zgłaszać szkodę do oddziału PZU- skierowano mnie do pokoju z telefonem, gdzie musiałem 20 minut rozmawiać z konsultantem i wszystko zgłaszać.Czy jest jakś "domowy" sposób na zgłoszenie szkody?Czy telefon w oddziale jest równoznaczny z takim zgłoszeniem? zgloszenie.pzu.pl/web/pzu/zgloszenie-szkody Dostałem smsa o wysłaniu skanów dokumentów na podanego maila w związku z poprzednią sprawą, czy to znaczy, że już ich nie muszę dostarczać do oddziału w formie fizycznej? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anlex Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Dre wrote:Witam,byłem ostatnio zgłaszać szkodę do oddziału PZU- skierowano mnie do pokoju z telefonem, gdzie musiałem 20 minut rozmawiać z konsultantem i wszystko zgłaszać.Czy jest jakś "domowy" sposób na zgłoszenie szkody?Czy telefon w oddziale jest równoznaczny z takim zgłoszeniem?zgloszenie.pzu.pl/web/pzu/zgloszenie-szkodyDostałem smsa o wysłaniu skanów dokumentów na podanego maila w związku z poprzednią sprawą, czy to znaczy, że już ich nie muszę dostarczać do oddziału w formie fizycznej?Pozdrawiam1. szkodę może Pan zgłosić pisemnie - dokładny opis zdarzenia + dokumenty lub poprzez stronę www2. rejestracja szkody przez telefon jest równoznaczna z przyjęciem zgłoszenia - trzeba potem uzupełnić dokumenty3. jeśli ubezpieczyciel chce otrzymać scany dokumentów to proszę mu to wysłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi