olo1995 Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 jaka sumę pieniędzy mogę dostać za jak to lekarz napisał: otwarty uraz głowy. Przewróciłem się na schodach i rozciąłem sobie podbródek. W szpitalu zostało założone mi 5 szwów. Ucierpiał tez jeden ząb. Opłaca się wnosić wniosek odszkodowanie? jaka to może być suma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
olo1995 Posted April 15, 2013 Author Share Posted April 15, 2013 stało się to na stacji pkp, przyzyną było potknięcie Link to comment Share on other sites More sharing options...
sw.Krzysztof Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 nie dostaniesz odszkodowania, chyba, że wpływ na incydent miały czynniki zewnętrzne typu: lód, śnieg itp Link to comment Share on other sites More sharing options...
anlex Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 olo1995 wrote: stało się to na stacji pkp, przyzyną było potknięcie Jeśli posiada Pan jakieś dobrowolne ubezpieczenie NNW to może Pan z niego zgłosić wniosek o wypłatę świadczenia. Jego kwota zależy od sumy ubezpieczenia i trwałego uszczerbku na zdrowiu. Jeśli jest Pan w stanie udowodnić, że szkoda jest wynikiem złego stanu nawierzchni to może Pan wystąpić z roszczeniem przeciwko właścicielowi / zarządcy peronu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now