moniczka15j Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Witam! Jestem w 25 tyg ciazy. W trakcie jej trwania zostalam wbrew swojej woli przeniesiona ns dzial zajmujacy sie pickowaniem produktow ( w tym chemicznych) dla hoteli, gdzie czyhalo na mnie wiele niebezpieczenstw. Wczoraj z 4 m spadl nmnie karton o wadze 3kg, uderzajac mnie w glowe. Wypadek zostal zignorowany I dopiero po godz gdy nie bylam w stanie pracowac ze wzgledu na zawroty glowy zostal sporzadzony protokol wypadkowy. Pojechalam do szpitala by sprawdzic xe nic nie grozi dziecku. Dostalam zwolnienie lekarskie. Nie mam pojecia jak dalej ta sprawa moze sie potoczyc, czy nalezy mi sie odszkodowanie? Co dalej ronic? Prosze o pomoc- pozdrawiam Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario1968 Opublikowano 19 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Proszę o kontakt na maila, zobaczymy co sie da zrobić: xxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz1661348270 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Witam Serdecznie,Jeżeli jest Pani zainteresowana pomocą proszę napisać emaila na podany ponizej adres. Odszkodowanie na 99 % się Pani należy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agata26 Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Witam serdecznie, kada osoba, która zostala poszkodowana w pracy, nie ze swojej winy moze ubiegac sie o odszkodowanie. Jesli nie sa Panstwo pewni, czy Wasza sprawa ma szanse na odzyskanie odszkodowania prosze o kontakt mailowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi