Poszkodowany111 Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Witam, czy znacie kogoś zaufanego, kto zajmuje się pozyskiwaniem odszkodowań ? Proszę o kontakt na prv, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek.krz Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Dokładnie - dionuta dobrze mówi. Są kancelarię, które zajmują się danym zakresem prawa. Jeśli szukasz kogoś od prawa pracy i ubezpieczeń społecznych i mieszkasz gdzieś w okolicach Warszawy sprawdź kancelarię Tomasza Tomaszczyka. Znajduję się ona na Noakowskiego w Warszawie. Można się umawiać również w weekendy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba24 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Ja również korzystałem z tej kancelarii. Doznałem uszkodzenia oka podczas pracy na produkcji. Byłem bardzo zadowolony. Adwokat Tomaszczyk profesjonalnie podszedł do mojej sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anlex Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Poszkodowany111 wrote:Witam,czy znacie kogoś zaufanego, kto zajmuje się pozyskiwaniem odszkodowań ?Proszę o kontakt na prv, pozdrawiam Proszę napisać co się stało, być może na forum uda się Panu pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi