Poszkodowany111 Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 Witam, czy znacie kogoś zaufanego, kto zajmuje się pozyskiwaniem odszkodowań ? Proszę o kontakt na prv, pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek.krz Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 Dokładnie - dionuta dobrze mówi. Są kancelarię, które zajmują się danym zakresem prawa. Jeśli szukasz kogoś od prawa pracy i ubezpieczeń społecznych i mieszkasz gdzieś w okolicach Warszawy sprawdź kancelarię Tomasza Tomaszczyka. Znajduję się ona na Noakowskiego w Warszawie. Można się umawiać również w weekendy Link to comment Share on other sites More sharing options...
seba24 Posted June 16, 2013 Share Posted June 16, 2013 Ja również korzystałem z tej kancelarii. Doznałem uszkodzenia oka podczas pracy na produkcji. Byłem bardzo zadowolony. Adwokat Tomaszczyk profesjonalnie podszedł do mojej sprawy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anlex Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 Poszkodowany111 wrote:Witam,czy znacie kogoś zaufanego, kto zajmuje się pozyskiwaniem odszkodowań ?Proszę o kontakt na prv, pozdrawiam Proszę napisać co się stało, być może na forum uda się Panu pomóc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now