Skocz do zawartości
Forum Odszkodowania

Zwrot kosztów dla Pzu.w sprawie cywilnej o zakarzenie szpitalne

grzesiek76
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam pytanie odnośnie odszkodowań z pzu.Nie dawno dostałem wyrok sądu o przegranej sprawie z szpitalem o zakarzenie szpitalne którą przeciągali aż 4lata.Sprawe to prowadził adwokat który niby zajmuję się takimi sprawami ,nie to że nic nie pomógł a momim zdaniem zaszkodził jakby było mało tego to teraz ja mam oddać kase dla pzu za ich koszty procesu wkwocie 2400zł .Pytanie jest takie co ja mam teraz z tym problemem zrobić?Nie to że zostałem zakarzony gronkowcem przy operacji gdzie miałem ponad 2 lata dużo komplikacji z wygojeniem rany pooperacyjnej w paskudnym wypaku w pracy.Nie dostałem żadnego odszkodowania z wypadku to i szpital umywa ręce z pzu.

Proszę o jakoś porade bo straciłem już całkowicie poczucie sprawiedliwość i sens istnienia w tym popieprz...kraju

Niestety bardzo trudno znaleźć obecnie dobrego adwokata. Ja miałem więcej szczęscia. Z polecenia znajomych na kancelarię Tomasza Tomaszczyka. Pomógł mi uzyskać odszkodowanie powypadkowe - szybko i sprawnie. Zajmuje się on prawem ubezpieczeniowym. Jeśli jesteś z Warszawy, lub okolic skontaktuj się. Myślę, że doradzi Tobie w Twojej sprawie. Jeśli jesteś z poza Warszawy możesz na spoko umówikć się z nim na weekend. Nie ma z tym większego problemu.

Ja miałem od samego początku pod góre z cało to sprawo paskudny wypadek w pracy co się okazało że nie mam żadnego ubezpieczenia...i zero szans na jakiekolwiek odszkodowanie puzniej zakarzenie szpitalne i żle wybrany adwokat.Dziękuje za polecenie prawnika tylko nie wiem czy nie minął czas i to wszystko nie jest przedawnione ponieważ od założenia sprawy cywilnej dla Pzu upłyneło już 4lata ale jakiś kontakt z Panem Tomaszczykem byłby mile widziany tak że poproszę o namiar na tego Pana.

Witam!!

Wiesz...każda sprawa sprawa jest inna, więc nie odpowiem czy masz jeszcze szansa. Najlepiej skontaktuj się z kancelarią i spytaj.

Podaję numer tel.

Tel. 22 628 18 26

Tel. kom. 505 443 241

Adwokat ten zajmuje się głównie prawem pracy, ale w Twojej sprawie na pewno też doradzi. Pozdrawiam!