grzesiek76 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Witam mam pytanie odnośnie odszkodowań z pzu.Nie dawno dostałem wyrok sądu o przegranej sprawie z szpitalem o zakarzenie szpitalne którą przeciągali aż 4lata.Sprawe to prowadził adwokat który niby zajmuję się takimi sprawami ,nie to że nic nie pomógł a momim zdaniem zaszkodził jakby było mało tego to teraz ja mam oddać kase dla pzu za ich koszty procesu wkwocie 2400zł .Pytanie jest takie co ja mam teraz z tym problemem zrobić?Nie to że zostałem zakarzony gronkowcem przy operacji gdzie miałem ponad 2 lata dużo komplikacji z wygojeniem rany pooperacyjnej w paskudnym wypaku w pracy.Nie dostałem żadnego odszkodowania z wypadku to i szpital umywa ręce z pzu.Proszę o jakoś porade bo straciłem już całkowicie poczucie sprawiedliwość i sens istnienia w tym popieprz...kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek.krz Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Niestety bardzo trudno znaleźć obecnie dobrego adwokata. Ja miałem więcej szczęscia. Z polecenia znajomych na kancelarię Tomasza Tomaszczyka. Pomógł mi uzyskać odszkodowanie powypadkowe - szybko i sprawnie. Zajmuje się on prawem ubezpieczeniowym. Jeśli jesteś z Warszawy, lub okolic skontaktuj się. Myślę, że doradzi Tobie w Twojej sprawie. Jeśli jesteś z poza Warszawy możesz na spoko umówikć się z nim na weekend. Nie ma z tym większego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek76 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Ja miałem od samego początku pod góre z cało to sprawo paskudny wypadek w pracy co się okazało że nie mam żadnego ubezpieczenia...i zero szans na jakiekolwiek odszkodowanie puzniej zakarzenie szpitalne i żle wybrany adwokat.Dziękuje za polecenie prawnika tylko nie wiem czy nie minął czas i to wszystko nie jest przedawnione ponieważ od założenia sprawy cywilnej dla Pzu upłyneło już 4lata ale jakiś kontakt z Panem Tomaszczykem byłby mile widziany tak że poproszę o namiar na tego Pana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek.krz Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Witam!!Wiesz...każda sprawa sprawa jest inna, więc nie odpowiem czy masz jeszcze szansa. Najlepiej skontaktuj się z kancelarią i spytaj.Podaję numer tel.Tel. 22 628 18 26Tel. kom. 505 443 241Adwokat ten zajmuje się głównie prawem pracy, ale w Twojej sprawie na pewno też doradzi. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi