Magda030613 Posted June 14, 2013 Share Posted June 14, 2013 03 czerwca zlamalam noe, jestem po operacji ( w tym samym dniu) - wlozona plytka Scherman. Zdaje sobie sprawe, ze to sprawa indywidualna, le ile okolo bedzie trwac leczenie i rehabilitacja? Tzn kiedy bede znow samodzielna? Czy po ok 3 miesiacach mozna juz kierowac samochodem i chodzic normlnie Tzn raczej bez bolu i nie kulejac? Czy po okolo 6 mozna zaczac grac w tenisa itd? Bede wdzieczna za jakiekolwiek posty ( moze wlasne doswiadczenia?) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grazynka Posted June 14, 2013 Share Posted June 14, 2013 Złamałam nogę 3 miesiące temu. Dziś już chodzę, bez kul. Byłam parę razy na rowerze, co do samochodu na razie się nie przekonałam. Jestem po kilku zabiegach, a od następnego tygodnia znowu zaczynam rehabilitację. Wg lekarza powinna być przerwa. I niestety nie chodzę normalnie. Ale tak jak piszesz to zależy od każdego indywidualnie no i oczywiście może Twoje złamanie nie jest aż tak poważne jak innych. I przede wszystkim cierpliwość Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts