bronek Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 WitamW ubiegłym roku zerwałem wiązadło krzyżowe przednie po artroskopii i rehabailitacji złożyłem dokumenty w PZU, otrzymalem 5 % jako zaliczka a reszta miała być po rekonstrukcji wiązadła.Po rehabilitacji wrócilem do pracy i jak narazie niezle daje sobie rade bez ACL i tu moje pytanie czy bez rekonstrukcji moge wystąpić do ubezpieczyciela o kolejną komisje i ewentualną wyplate reszty odszkodowania. Pozdrawiam i z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kancelaria24 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Witam,prowadzę sprawę bardzo tożsamą aczkolwiek bardziej zaawansowaną. Mój Mandant zerwał wiązadło krzyżowe w prawym kolanie. Konsekwencją było również, że w wyniku obciążenia takie sam uraz powstał w drugiej kończynie. Wezwaliśmy do zapłaty pracodawcę na kwotę 50.000 złotych. Warto zastanowić się nad takim żądaniem jeżeli to miało miejsce na terenie zakładu pracy.xxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronek Opublikowano 26 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronek Opublikowano 2 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi