bronek Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 WitamW ubiegłym roku zerwałem wiązadło krzyżowe przednie po artroskopii i rehabailitacji złożyłem dokumenty w PZU, otrzymalem 5 % jako zaliczka a reszta miała być po rekonstrukcji wiązadła.Po rehabilitacji wrócilem do pracy i jak narazie niezle daje sobie rade bez ACL i tu moje pytanie czy bez rekonstrukcji moge wystąpić do ubezpieczyciela o kolejną komisje i ewentualną wyplate reszty odszkodowania. Pozdrawiam i z góry dziękuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kancelaria24 Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 Witam,prowadzę sprawę bardzo tożsamą aczkolwiek bardziej zaawansowaną. Mój Mandant zerwał wiązadło krzyżowe w prawym kolanie. Konsekwencją było również, że w wyniku obciążenia takie sam uraz powstał w drugiej kończynie. Wezwaliśmy do zapłaty pracodawcę na kwotę 50.000 złotych. Warto zastanowić się nad takim żądaniem jeżeli to miało miejsce na terenie zakładu pracy.xxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
bronek Posted June 26, 2013 Author Share Posted June 26, 2013 W Link to comment Share on other sites More sharing options...
bronek Posted July 2, 2013 Author Share Posted July 2, 2013 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now