nazelie Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 witam.we wrześniu (27.09) brałam udział w kolizji drogowej (3 samochody). pijany kierowca wjechał w VW a ten w tył mojego auta. po zdarzeniu przyjechała policja, którą poprosiłam o wezwanie pogotowia, gdyż ból szyi i między łopatkami się nasilał. zabrano mnie do szpitala, zrobiono rtg (skręcenie kręgosłupa szyjnego-kołnierz). obecnie jestem już prawie miesiąc na zwolnieniu i będzie ono trwać do 22.11.br. czekam na wizytę u neurologa a także wyniki rezonansu ponieważ zaczęła mi drętwieć ręka a ból nie mija, nie mogę siedzieć, za długo stać ani chodzić.jakie mam szanse na odszkodowanie/zadośćuczynienie i w jakiej kwocie (w przybliżeniu)?dodam iż w maju tego roku miałam operowany kręgosłup szyjny na dwóch poziomach.po operacji wszystko było ok, ból minął, wróciłam do pracy, zaczęłam rehabilitację (po 4 dniach uczęszczania na nią musiałam przerwać w związku z wypadkiem). jednym słowem wróciłam do normalności, szkoda że na tak krótko proszę o poradę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazelie Opublikowano 22 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 bardzo dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anlex Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 nazelie wrote:witam.we wrześniu (27.09) brałam udział w kolizji drogowej (3 samochody). pijany kierowca wjechał w VW a ten w tył mojego auta. po zdarzeniu przyjechała policja, którą poprosiłam o wezwanie pogotowia, gdyż ból szyi i między łopatkami się nasilał. zabrano mnie do szpitala, zrobiono rtg (skręcenie kręgosłupa szyjnego-kołnierz). obecnie jestem już prawie miesiąc na zwolnieniu i będzie ono trwać do 22.11.br. czekam na wizytę u neurologa a także wyniki rezonansu ponieważ zaczęła mi drętwieć ręka a ból nie mija, nie mogę siedzieć, za długo stać ani chodzić.jakie mam szanse na odszkodowanie/zadośćuczynienie i w jakiej kwocie (w przybliżeniu)?dodam iż w maju tego roku miałam operowany kręgosłup szyjny na dwóch poziomach.po operacji wszystko było ok, ból minął, wróciłam do pracy, zaczęłam rehabilitację (po 4 dniach uczęszczania na nią musiałam przerwać w związku z wypadkiem). jednym słowem wróciłam do normalności, szkoda że na tak krótko proszę o poradęTrudno oszacować kwotę roszczenia o zadośćuczynienie ponieważ mamy do czynienia z nałożeniem się skutków wypadku. Konieczna jest analiza dokumentacji powypadkowej i tej sprzed wypadku.W przypadku pytań proszę pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi