nazelie Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 witam.we wrześniu (27.09) brałam udział w kolizji drogowej (3 samochody). pijany kierowca wjechał w VW a ten w tył mojego auta. po zdarzeniu przyjechała policja, którą poprosiłam o wezwanie pogotowia, gdyż ból szyi i między łopatkami się nasilał. zabrano mnie do szpitala, zrobiono rtg (skręcenie kręgosłupa szyjnego-kołnierz). obecnie jestem już prawie miesiąc na zwolnieniu i będzie ono trwać do 22.11.br. czekam na wizytę u neurologa a także wyniki rezonansu ponieważ zaczęła mi drętwieć ręka a ból nie mija, nie mogę siedzieć, za długo stać ani chodzić.jakie mam szanse na odszkodowanie/zadośćuczynienie i w jakiej kwocie (w przybliżeniu)?dodam iż w maju tego roku miałam operowany kręgosłup szyjny na dwóch poziomach.po operacji wszystko było ok, ból minął, wróciłam do pracy, zaczęłam rehabilitację (po 4 dniach uczęszczania na nią musiałam przerwać w związku z wypadkiem). jednym słowem wróciłam do normalności, szkoda że na tak krótko proszę o poradę Link to comment Share on other sites More sharing options...
nazelie Posted October 22, 2013 Author Share Posted October 22, 2013 bardzo dziękuję za odpowiedź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anlex Posted October 23, 2013 Share Posted October 23, 2013 nazelie wrote:witam.we wrześniu (27.09) brałam udział w kolizji drogowej (3 samochody). pijany kierowca wjechał w VW a ten w tył mojego auta. po zdarzeniu przyjechała policja, którą poprosiłam o wezwanie pogotowia, gdyż ból szyi i między łopatkami się nasilał. zabrano mnie do szpitala, zrobiono rtg (skręcenie kręgosłupa szyjnego-kołnierz). obecnie jestem już prawie miesiąc na zwolnieniu i będzie ono trwać do 22.11.br. czekam na wizytę u neurologa a także wyniki rezonansu ponieważ zaczęła mi drętwieć ręka a ból nie mija, nie mogę siedzieć, za długo stać ani chodzić.jakie mam szanse na odszkodowanie/zadośćuczynienie i w jakiej kwocie (w przybliżeniu)?dodam iż w maju tego roku miałam operowany kręgosłup szyjny na dwóch poziomach.po operacji wszystko było ok, ból minął, wróciłam do pracy, zaczęłam rehabilitację (po 4 dniach uczęszczania na nią musiałam przerwać w związku z wypadkiem). jednym słowem wróciłam do normalności, szkoda że na tak krótko proszę o poradęTrudno oszacować kwotę roszczenia o zadośćuczynienie ponieważ mamy do czynienia z nałożeniem się skutków wypadku. Konieczna jest analiza dokumentacji powypadkowej i tej sprzed wypadku.W przypadku pytań proszę pisać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now