Rasty Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 Witam mam takie pytanie. Odziedziczyłem działkę z uwagi na iz miała ona wcześniej wielu współwłaścicieli nikt o nią nie dbał. A widząc ze w wrzeniu tamtego roku zakończyła się rozbudowa szkoły. Postanowiłem zrobić przechadzkę i niestety jakieś pustaki mi na działek narzucali jakie butelki po wódce itp i powód moje operacji WYSTAJĄCA Z ZIEMI NA 40 CM SZYBA Z OKNA:shock: !!! z uwagi na wysoka trawę nie widziałem i nie spodziewałem się takiego czegoś . Nogę rozwaliłem tak , ze 4 godziny miałem wczoraj operacje , lekarz mówił ze dzięki Bogu nie nie w tyla cześć nogi bo tętnice były by przecięte i śmierć na 99% . Teraz nie mogę pracować przez tygodnie min co wiąże się z stratami bo pracuje na swój rachunek. Moje pytanie jest takie czy zgłaszać sprawę na policje czy i tak nic nie ugram i sam mursze to posprzątać co oni naśmiecili ? Proszę o szybką odp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts