intro Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Korzystacie z porównywarek ubezpieczeń typu comperia.pl? Wydaje mi się, że to dobre rozwiązanie - wszystkie oferty w jednym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brezi Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Takie narzędzie często mogą wprowadzać w błąd. Poza tym nie można w ten sposób szczegółowo przeanalizować zapisów umowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Ja z kalkulatora CUK korzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffal Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Ad88 wrote: Ja z kalkulatora CUK korzystam. Ja też, ale to moje pierwsze podejście do nich, ubezpieczałaś tam auto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Tak , ubezpieczałam w CUK samochód w pakiecie z mieszkaniem. W tamtym roku miałam tylko auto ubezpieczone, a teraz wybrałam pakiet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz1661348271 Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 brezi wrote: Takie narzędzie często mogą wprowadzać w błąd. Poza tym nie można w ten sposób szczegółowo przeanalizować zapisów umowy. W przypadku OC nie ma potrzeby poznawania zapisów umowy ponieważ każdy ubezpieczyciel musi oferować to samo. Wynika to z zapisów ustawy. Także jeśli porównywarka internetowa znajdzie najtańszą ofertę możesz śmiało wykupić tam ubezpieczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffal Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 No mi też właśnie w Cuk proponowali pakiet, muszę to przemyśleć jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz1661348271 Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Raffał wrote: No mi też właśnie w Cuk proponowali pakiet, muszę to przemyśleć jeszcze. I bardzo dobrze. Bardzo często pakiet pomimo na pierwszy rzut oka wysokiej opłacalności, w przypadku szkody okazuje się tragicznym wyborem (wynika to z faktu, że często tanie OC, łączy się ze słabym ubezpieczeniem majątkowym). Jeśli wybieracie ubezpieczenia w pakiecie z mieszkaniem, przeanalizujcie dokładnie umowę ubezpieczenia mieszkania, ponieważ tam może być wiele nieciekawych zapisów (niska suma ubezpieczenia, dużo wyłączeń odpowiedzialności itp) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Raffał wrote: No mi też właśnie w Cuk proponowali pakiet, muszę to przemyśleć jeszcze. Przede wszystkim zobacz czego potrzebujesz.My wcześniej wynajmowaliśmy mieszkanie, więc właściciel je ubezpieczał.Po śmierci babci odziedziczyliśmy 2-pokojowe mieszkanie w bloku i bałam się nie mieć ubezpieczenia.W pionie były już zalania, sąsiadów z dołu okradziono. Taka okolica niestety. Najważniejsze dobrze czytaj umowę, ja czytałam 2 razy ale teraz śpię spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ynos89 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Rynek ubezpieczeń OC jest, zwłaszcza w ostatnim czasie, bardzo dynamiczny. Ceny ofert potrafią zmieniać się z dnia na dzień, gdyż towarzystwa ubezpieczeniowe solidarnie podnoszą stawki podstawowe i to w zatrważającym tempie. Owe podwyżki są następstwem m.in. słabej kondycji finansowej ubezpieczycieli, wprowadzenia wytycznych Komisji Nadzoru Finansowego w zeszłym roku oraz uchwalenie podatku bankowego w lutym bieżącego roku. Najłatwiejszym sposobem na znalezienie aktualnie najlepszej oferty jest sprawdzenie cen za pośrednictwem porównywarek ubezpieczeń komunikacyjnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignas Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 jak chciałam zmienić PZU na innego ubezpieczyciela to wtedy porównywałam sobie oferty w porównywarkach. Fajne narzędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radarek Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Też właśnie chce zmienić ubespieczenie OC na jakieś tańsze, popytam znajomych gdzie mają OC bo nie chce pi się wpisywać tych wszystkich danych w wyszukiwarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Guest Opublikowano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 tak porownywarki to dobry pomysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi